top of page

Maailmahariduse nädal “Kliimamuutus ja ränne” 15.-28. november

Taaskord on tulemas Maailmahariduse nädal. Sellel aastal toimub mammutsündmus, kuhu sisse jääb nii maailmahariduse ja jäätmetekke vähendamise nädala tähistamine kui ka traditsiooniline huvikooli sügiskonverents.

Hubased jutuõhtud zoomis:

  • Maailmahariduse nädala avas õpetaja Aire, kes räägib meile kliimamuutustest ja rändest ning kuidas see mõjutab meie elusloodust.

  • 22.november avas õpetaja Aili jäätmetekke vähendamise nädala tulles appi oma teadmistega, kuidas sorteerida prügi, tuues näiteks loodusmaja praktikaid.

  • 25.novembril külastas meid Ülle Metsmanni, kes on loodusmaja perele juba tuttav oma põnevate taimekahjurite teemadega. Seekord tutvustab ta meile putukate maailma, kes kasutavad transpordivahendiks pakendeid.

Huvikooli sügiskonverents:

Üks traditsioonilisi sündmusi loodusmajas on muidugi sügiskonverents, kus säravad meie tublid õpilased. Seekordne konverents toimub taaskord videode vahendusel.

Eraldi saab igat ettekannet vaadata eraldi postitustest.


Teisipäeval 16.novembril avaldasime Tartu Loodusmaja sotsiaalmeedias info üleskutsest, millest sai osa võtta iga huviline. Üleskutse “Meie rändav toit” kutsus teadvustama ja kaardistama toidu rändamise teekonda.

Kas tead, millisest riigist rändab toit sinu lauale ja kuhu satub toidust järgi jäänud pakend?

Üleskutses osalemiseks tuli valida üks enda toidukord, vaadata üle taldrikul laiuvad toiduained ja nende päritolu ning jäädvusta see pildina.



Recent Posts

See All
bottom of page